Home » Dealers » Demonstraties

Demonstraties

Alle dealers van producten van The Windmill, kunnen demonstraties aanvragen.

Bij alle demonstraties worden heerlijke hapjes geserveerd.

Bij iedere outdoor cooking demonstratie gebruikt onze pitmaster de gietijzeren BBQ producten van The Windmill. Hierdoor, ontstaat een duidelijk inzicht in de mogelijkheden van de gietijzeren producten van The Windmill.

Net zoals onze duurzame gietijzeren producten, maken wij zoveel mogelijk gebruik van duurzame verantwoorde disposables. Deze disposables zijn gebaseerd op de schoonheid van de natuur. Dankzij de opvallende lijnen en het gebruik van natuurlijke materialen, zoals hout, papier, bagasse (suikerrietpulp) et cetera, sluiten de producten perfect aan op de belevingswereld van vandaag.

Naast ons assortiment bieden wij ook demo’s aan. Een proeverij bij uw winkel, gemaakt met producten uit ons assortiment. Onder onze tent maken we hapjes klaar en de klanten kunnen dan proeven.

DEMO’S AANVRAGEN

Een demo van The Windmill bij jouw winkel of evenement? Laat ons via onderstaand formulier weten op welke datum je een demo zou willen dan sturen wij je het aanvraagformulier op. Een mooie ondersteuning van de verkoop!

AANVRAAGFORMULIER

    Datum demonstratie (indien bekend)

    Tijdens de feestdagen hanteren we aangepaste openingstijden van zowel onze klantenservice en het magazijn.  Klik hier voor meer informatie