[:nl _i=”0″ _address=”0″ /]

Demonstraties

Alle dealers van producten van The Windmill, kunnen demonstraties aanvragen.

Bij alle demonstraties worden heerlijke hapjes geserveerd.

Bij iedere outdoor cooking demonstratie gebruikt onze pitmaster de gietijzeren BBQ producten van The Windmill. Hierdoor, ontstaat een duidelijk inzicht in de mogelijkheden van de gietijzeren producten van The Windmill.

Net zoals onze duurzame gietijzeren producten, maken wij zoveel mogelijk gebruik van duurzame verantwoorde disposables. Deze disposables zijn gebaseerd op de schoonheid van de natuur. Dankzij de opvallende lijnen en het gebruik van natuurlijke materialen, zoals hout, papier, bagasse (suikerrietpulp) et cetera, sluiten de producten perfect aan op de belevingswereld van vandaag.

Naast ons assortiment bieden wij ook demo’s aan. Een proeverij bij uw winkel, gemaakt met producten uit ons assortiment. Onder onze tent maken we hapjes klaar en de klanten kunnen dan proeven.

Demo’s aanvragen

Een demo van The Windmill bij jouw winkel of evenement? Laat ons per e-mail weten op welke datum je een demo zou willen dan sturen wij je het aanvraagformulier op. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Een mooie ondersteuning van de verkoop! Op onderstaande data is het kookteam beschikbaar om een demo te geven. Andere datum? Neem contact met ons, dan kijken we wat er mogelijk is.

Aanvraagformulier

Datum demonstratie (indien bekend)