Curry Madras

 

Curry Madras

Voorbereiding15 min
Kooktijd20 min
Totaal tijd35 min
Tags: Curry, Curry Madras, Madras, pittig

Ingrediënten

  • 300 g Kippendijen
  • 1 Ui
  • 1 Kleine bloemkool (of een halve bloemkool)
  • 2 Tomaten
  • 1 Rode Paprika
  • 1 Limoen Sap
  • 200 ml Kokosmelk
  • 1 Zakje Curry Madras Pasta Toko of supermarkt
  • Peper / Zout Naar smaak

Instructies

  • Snipper de ui, snijd de paprika, bloemkool en tomaat in kleine stukjes. Snijd de peper fijn en snijd de kipdij in kleine blokjes.
  • Kruid de kip met peper en zout, bak rondom aan en fruit de ui en paprika 2 minuten mee.
  • Voeg de rest van de groenten toe en bak een paar minuten mee.
  • Schenk de kokosmelk over het gerecht en voeg de currypasta toe. Roer goed door en laat 15 minuten zachtjes stoven. 
  • Eet smakelijk! 

Notities

Extra Nodig
Barbecuepan