Curry Madras
Ingrediënten
- 300 g Kippendijen
- 1 Ui
- 1 Kleine bloemkool (of een halve bloemkool)
- 2 Tomaten
- 1 Rode Paprika
- 1 Limoen Sap
- 200 ml Kokosmelk
- 1 Zakje Curry Madras Pasta Toko of supermarkt
- Peper / Zout Naar smaak
Instructies
- Snipper de ui, snijd de paprika, bloemkool en tomaat in kleine stukjes. Snijd de peper fijn en snijd de kipdij in kleine blokjes.
- Kruid de kip met peper en zout, bak rondom aan en fruit de ui en paprika 2 minuten mee.
- Voeg de rest van de groenten toe en bak een paar minuten mee.
- Schenk de kokosmelk over het gerecht en voeg de currypasta toe. Roer goed door en laat 15 minuten zachtjes stoven.
- Eet smakelijk!
Notities
Extra Nodig
Barbecuepan
Barbecuepan