Boerenjongensbrood
Een heerlijke cake van boerenjongens uit de Dutch Oven
Voorbereiding15 min
Kooktijd40 min
Totaal tijd55 min
Gang: Dessert
Keuken: Nederlands
Tags: Boerenjongens, Cake,, Dutch Oven
Aantal: 1 Cake
Auteur: O.Cuisine Ontmoet & Doet
- 200 gram Bloem
- 10 gram Bakpoeder
- 200 gram Bruine basterdsuiker
- 200 gram Boter
- 4 Eieren
- 6 gram Zout
- 300 gram Boerenjongens Uitgelekt
- 40 gram Sap
Klop de suiker met boterluchtig
Voeg 1 voor 1 de eieren eraan toe en zorgt dat het luchtig blijft
Voeg dan de bloem metbakpoeder en zout eraan toe en spatel het erdoor
Meng de boerenjongens met sap door het beslag
Stort het uit in een met bakpapier beklede Dutch Oven
Bak af op 150 graden in circa 40 minuten Het aantal kooltjes dat gebruikt moet worden staat in onze warmte tabel